Invitatiile de nunta – cateva impresii

Nu sunt tipul petrecaret, care sa astepte in secret toate nuntile prietenilor mei, dar recunosc ca imi plac. O nunta facuta cu bun gust si cu un simt orientat spre eleganta este intocmai ce ma atrage la aceste tipuri de evenimente. In niciun caz dansul, de care fug speriat si nici nu vreau sa aud.

Unul dintre cele mai magice momente, care are legatura directa cu nunta, mi se pare ca ar fi momentul primirii invitatiilor. Nu prin posta, nu prin SMS, ci direct, fata in fata. Ma incanta sa vad cat de bine pot sa arate anumite invitatii de nunta oferite de cunoscuti, dar si cat de mult efort investesc ca sa creeze cea mai buna impresie invitatilor.

De multe ori, fata lor este atat de expresiva si plina de viata, incat nu am cum sa le refuz invitatia. Daca invitatia de nunta arata bine si din punct de vedere estetic, deja ma declar pe deplin entuziasmat de viitoarea petrecere.

Sunt o persoana foarte curioasa, de aceea i-am rugat pe cei mai multi care mi-au oferit invitatii sa imi spuna de unde le-au procurat mai exact. Cei mai multi, dar mai ales cei care isi planuiesc nunta in vara lui 2018 mi-au spus ca alegerea lor numarul 1 este urmatoarea: www.invitatiedenunta.ro 2018. Factorii care i-au indemnat spre aceasta optiune sunt, de cele mai multe ori, calitatea, dar si pretul relativ mic al acestora.

„Eu am avut o comanda ceva mai mare de asemenea invitatii si, sincer, crede-ma ca atunci cand faci o comanda de minim 200 de bucati, se observa diferente enorme, greu de ignorat. Pot sa dau o mica avere, care sa imi afecteze intregul buget sau pot sa stau lejer, fara sa imi fac griji ca o sa ajung la sapa de lemn doar din cauza unor aspecte oarecum minore, precum acestea.”, imi spunea un amic la un moment dat, care si-a facut recent nunta.

Altcineva, tot la fel de pragmatic imi spunea ca: „Am reusit sa imi gasesc invitatiile de nunta ideale, comandandu-le de pe Internet, mai precis de pe invitatiedenunta.ro. Mi-am gasit cu foarte mare usurinta modelul potrivit, din atatea sute de invitatii de nunta disponibile. Toti invitatii au ramas placut surprinsi de alegerea facuta, pentru ca s-au dovedit haioase, intocmai cum suntem noi, mirii. Nu am dorit sa parem altcineva decat ceea ce suntem in momentul de fata, asa ca alegerea s-a dovedit mai mult decat benefica.”

Si altcineva, la fel de apropiat mi-a mentionat urmatoarele: „Prin invitatia de nunta te prezinti cum esti tu, iti vinzi petrecerea, incerci sa atragi oamenii sa vina la tine. Nu doresti ca ei sa vina din obligatie, ci sa vina cu inima. Sper ca intelegi acum care este rolul invitatiilor. Si era sa uit, pentru persoanele care au probleme cu memoria, crede-ma ca o invitatie de nunta este foarte binevenita. Unii dintre acestia pot ajunge chiar sa faca colectie de asemenea obiecte, asa ca ai grija sa fie ceva frumos, care sa fie rememorat cu placere peste ani.”

Atentie mare la alegerea unor invitatii de nunta! Nu trebuie investita o mica avere pentru ca acestea sa fie alegerea perfecta. Pe www.invitatiedenunta.ro 2018 se pot gasi modele superbe.