A apărut Stailer pentru cei care iubesc frumosul! Alătură-te platformei!

Indiferent dacă ești din Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Oradea sau București sau din alt oraș și ești în trecere pe aici, poți beneficia de serviciile Stailer! Oricine ar vrea să aibă un Stailer al său după ce aude ce avantaje are și la ce ajută. Cei care iubesc frumosul, dar în același timp sunt persoane ocupate, care nu au răbdare, cărora nu le place să vorbească la telefon sau care pur și simplu preferă să rezolve totul online, Stailer este pentru ei.

Frumos înseamnă tot ce se întâmplă în spatele ușilor saloanelor de hair and beauty pentru că acolo se întâmplă minuni. Nu de puține ori s-a întâmplat ca o femeie machiată de un profesionist și coafată la fel să lase cu gura căscată de uimire și încântare pe bărbatul lângă care trăiește de ani de zile. Deci oricine are nevoie de o programare la salon din când în când și Stailer te poate ajuta cu privire la acest aspect.

Cum te ajută Stailer?

Stailer poate deveni prietenul tău de încredere în ceea ce privește alegerea, identificarea și programarea la un salon de înfrumusețare. O platformă pe care orice persoană poate realiza o programare la tuns in Cluj, spre exemplu, dar nu numai. Pe lângă serviciile de coafor sunt disponibile și serviciile de make-up, manichiură barber, cosmetică și tot ce mai este disponibil la un salon.

Tu doar trebuie să cauți ceea ce te interesează. Ai pe prima pagină anumite categorii și filtre dintre care selectezi ceea ce se potrivește pentru tine, iar mai apoi vei vizualiza lista cu ceea ce te interesează. Pe respectiva listă vor apărea locurile libere în ziua și la ora la care poți merge, pentru că acum nu îți mai face altcineva programul, ci mergi atunci când poți.

Vezi saloanele disponibile și alegi, iar pentru a finaliza programarea trebuie doar să introduci informațiile tale personale. Vei primi un mesaj de confirmare și mai apoi aștepți ziua cu pricina pentru a beneficia de schimbările dorite. Toate acestea fără niciun cost.

Despre crearea unui cont

Dacă până acum mergeai la același stilist de ani de zile pentru că aveai încredere că rezultatele vor fi cele așteptate, chiar dacă nu era ceva diferit de la lună la lună, acum poți încerca ceva nou. Dacă ai optat să mergi la un stilist de pe Stailer și ți-a plăcut, cu ajutorul contului îl poți găsi mult mai ușor pe același, pentru a te programa.

Contul creat îți permite să vezi unde ai fost și alegi mult mai ușor serviciile mai apoi. Poți să vezi serviciile disponibile la salon Nuage dacă ai rămas încântat de rezultatele unei coafuri noi în acel loc.

Tot cu ajutorul acestuia poți să setezi și un reminder pentru că nu strică niciodată. Te anunță prin intermediul unui mesaj că urmează programarea ta și astfel nu uiți de ea. Totul este accesibil și simplu de utilizat. Accesează și tu Stailer și bucură-te de tot ceea ce îți oferă.

Contact:

support@stailer.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *