Accesorii pentru interiorul masinii

Unii oameni isi petrec foarte mult timp in masinile lor si obiectele se pot aduna gramada acolo, nemailasand loc liber pentru nimic altceva. Producatorii de masini au proiectat anumite produse speciale care te pot ajuta sa ramai organizat mult mai bine  si care sa te ajute de asemenea sa ajungi la destinatie.

GPS

Atunci cand calatoresti  pe anumite teritorii straine prin care nu ai mai calatorit pana acum si mai ales fara o alta persoana langa tine care sa te ghideze, un sistem de tip GPS este indiscutabil foarte valoros. Un GPS iti poate oferi instructiuni si indicatii vocale care sa iti permita sa iti pastrezei mainile pe volan si ochii pe drum si nu sa ai de-a face cu GPS-ul unui telefon mobil inteligent.

Organizatoare pentru parasolare

Poti preveni ca masina ta sa nu sa umple de tot felul de lucruri inutile prin folosirea unor organizatoare pentru parasolare. Acest acesoriu pentru masina se ataseaza de parasolar, transformandu-l intr-un loc ideal pentru colectarea ochelarilor de soare, a pixurilor si creioanelor, a servetelelor, a hartilor, carnetelelor de notite si a altor lucruri pe care vrei sa le tii la indemana. In acelasi timp, acest accesoriu te va ajuta sa iti pastrezi ordine in masina si curatenie generala.

Suprafata lipicioasa pe tabloul de bord

O suprafata lipicioasa care nu se dezlipeste de bordul masinii tale iti ofera o locatie la indemana pentru ati stoca lucrurile cum ar fi teleonul mobil, cheile in plus, si GPS-ul portabil. Aceste suporturi cu lipici retine lucrurile la locul or si la indemana soferului, dar si a pasagerilor masinii-a celor din fata.

Organizator de portbagaj

Fie ca detii o masina cu portbagaj, fie ca detii un autovehicul cu o zona pentru bagaje, exista un organizator numai bun pentru nevoile tale. nele organizatoare se ataseaza de partea din spate a scaunelor din sate ale masinii cu ajutorul unor bretele care retin aceste organizatoare deasupra podelei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *