Atractii de Craciun in Paris

Paris este centrul cultural al Frantei, sadar cand vine vorba despre seznul sarbatorilor de Craciun, Parisul este plin de distractii pe timp de seara si de noapte pentru oaspetii orasului, localnici si turisti. Luminitele, luminile, shoppingul si parcurile de distractii nu sunt tot ceea ce poate oferi orasul, mai sunt si alte lucruri care tin de Paris iarna si te pot incanta.

Cand te vei regasi in Paris, ar trebui sa vizitezi in mod obligatoriu Moulin Rouge si Opera Bastille. Circul poate fi de asemenea o distractie grozava fie ca esti cu copiii acolo, fie ca nu. Stii ca Parisul tine un festival anual numit Festival Mondial du Cirque de Demain pentru a gasi noi talente?

Circul este o parte integranta a sarbatorilor de iarna in Franta si a devenit deja o traditie mare sa vizitezi circul de Craciun. Cirque National Alexis Gruss, Cirque Pinder si The Cirque du Soleil sunt printre cele ai populare locuri pe care le poti vizita atunci cand te afli in Paris in timpul sarbatorilor de iarna. Vei avea parte de impresii care vor deveni memorabile atunci cand vei vizita circurile din Paris.

De vreme ce Parisul este un centru de shopping binecunoscut in toata lumea, nu ar trebui sa ratezi oportunitatea sa faci niste shopping in acest oras minunat. In timp ce pietele de Craciun sunt niste locuri grozave de vizitat, magazinele de firma nu ar trebui sa fie ratate de asemenea. Magazinele brandurilor care se afla mai ales pe Champs-Élysées sunt cu adevarat unice in timpul sarbatorilor de iarna.

Decoratiunile, luminitele si produsele frumoase care sunt afisate in vitrine vor atrage in mod instant orice viziator si il vor face sa le treaca pragul. Franta este locul de bastina a celor mai bune parfumuri si produse cosmetice, asadar atunci cand te vei afla in Paris in timpul sarbatorilor de iarna ai putea folosi aceasta sansa ca sa iti achizitionezi si tu ceva frumos.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *