Când cauți cadoul perfect citește aici despre picturi pe numere de la Pictorul Fericit

citeste aici despre sevaletele de la Pictorul Fericit

Vine perioada aceea din an când te gândești la cadouri și la lunga listă de cumpărături pentru sărbători. O luăm de la capăt cu căutările pentru că acel cadou perfect nu este ușor de găsit. Ce ai spune de o experiență, de o stare și o emoție, de ceva practic în același timp în loc de un simplu obiect?

Atunci când ești în căutarea unui cadou pentru cei dragi citeste aici. Picturile pe numere pot înlocui cu succes cadourile clasice. Astfel de seturi creative sunt disponibile la Pictorul Fericit. Iată despre ce este vorba și de ce merită să faci o astfel de alegere!

Picturile pe numere, un proiect DIY creativ

Pictura pe numere presupune să urmărești o corespondență simplă între numere și culori. Pe o pânză de pictură, din bumbac, este imprimată o schiță, detaliată. Fiecare spațiu este numerotat și corespunde unei culori din set, astfel încât să știi ce să aplici și unde. Urmărind această corespondență și aplicând strat de culoare, respectând contururile vei reuși să creezi un tablou perfect.

Chiar dacă nu ai încercat niciodată, ți se pare că nu ai talent la pictură poți încerca acest gen de activitate. Te vei bucura atât de procesul în sine, cât și de rezultatul final. Este chiar măgulitor să expui în casă un tablou perfect pe care l-ai creat cu efort propriu.

De ce pictura pe numere poate fi un cadou excelent

Kiturile de picturi pe numere pe care le vei găsi disponibile la Pictorul Fericit sunt complete, cu accesorii incluse. Poți începe de îndată să pictezi sau cel care va primi acest cadou poate trece la treabă imediat. Kitul înseamnă deci pânză de bumbac (tratată cu grund în prealabil), 3 pensule și setul complet de culori acrilice. În același set sunt și o schiță imprimată pe foaie A4, precum și accesorii de prindere pe perete. Pânza are șasiu inclus, din lemn, fabricat în România.

Cadoul de acest tip este unul diferit, poate chiar atipic este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pot avea tematici diferite, precum și grad de dificultate diferit. Poți alege ceva specific, tematic potrivit pentru destinatar – spre exemplu sunt variante cu peisaje, orașe, potrete, mașini, animale etc. În pus, pentru copii există o categorie aparte disponibilă, pânzele sunt de mărime mai potrivită pentru cei mici, de 30×40 cm.

Mai mult decât un cadou, o amintire

Pentru cei care își doresc să ofere în dar o pictură pe numere, cei de la Pictorul Fericit s-au gândit la toate. Astfel, poți opta pentru un card, o felicitare semnată pentru cel sau cea pe care dorești să îl/o surprinzi. Poți alege de asemenea livrarea direct la destinatar.

Pictura pe numere este mai mult decât un cadou, este o amintire, un proiect de tip do it yourself. Uită de cadourile clasice, anul acesta e loc de mai mult! Surprinde pe cei dragi cu picturi pe numere.

Contact:

Str. Mărășești, 22A, Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *