Ce facem de 1 Mai?

1 mai reprezinta pentru oricare dintre noi, romanii, un adevarat dar de la Dumnezeu, dar in special aceasta zi este apreciata de catre cei care lucreaza si care chiar au nevoie de o zi libera, mai ales in timpul saptamanii, daca asa cade.

Aceasta zi memorabila pentru romani ii surpinde pe multi dintre ei la mare, pe plaja sau in valurile inca reci, din cauza vremii inca neprielnice. Vama Veche, Constanta, Neptun, Mamaia sau Venus sunt cateva dintre plajele intesate de oameni cu chef de viata si de obicei ametiti,  bucurosi ca au scapat pentru un timp de grijile cotidiene, de stresul de la locul de munca si de sef.

Dar sa vedem ce au mai facut si ce mai pot face romanii nostri de 1 Mai. La gratare prin parcuri sau pe campuri, la mare sau la munte, prin cluburi sau practicand diverse sporturi in natura, dormind sau vizionand filmele si serialele favorite intr-un adevarat maraton, ii poti vedea pe romani foarte recunoscatori si dornici de a profita de aceasta zi cat mai din plin.

Unii romani merg la picnicuri cu familia, cu prietenii sau cu colegii de munca, stau la un pahar de vorbe intre ei, se bronzeaza, se bucura cat mai mult si mai frumos de timpul avut liber. Alti romani pleaca la munte pentru o zi, apuca sa mai faca cate un traseu ceva sau doar se bucura de aerul curat si verdeata din jur, pe cand altii se opresc la a sta doar pe facebook, a se odihni sau a citi ceva captivant.

Daca sunt mai norocosi, unii romani pot merge la piscina pentru a innota sau de ce nu pentru a se bronza sub soarele puternic, prielnic in unele zile de 1 Mai. Unii romani mai axati pe sport pot alege sa practice sporturi in natura sau in interior, dar de asemenea pot alege sa alerge, sa faca jogging in parc sau in apropierea locuintei.

Insa, indiferent de modalitatea in care iti petreci timpul, important este sa te bucuri cu adevarat si sa apreciezi fiecare moment liber la maxim!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *