Despre unele pozitii sexuale

Exista diverse lucruri de care si barbatii, si femeile nu sunt prea entuziasmati, insa printre acestea se numara si unele pozitii sexuale, la capitolul sex. Ambele genuri sunt de acord cu unele chestii referitoare la sex, dar pentru motive diferite. Aici vom detalia cam ce cred ambele genuri, atat femeile, cat si barbatii despre sase pozitii sexuale.

Misionarul

Barbatii cred despre aceasta pozitie ca este una de baza, esentiala, de inceput, dar care nu are niciun farmec, nimic atractiv sau special. Este o pozitie pe care o practici atunci cand nu ai idei, timp sau pur si simplu la inceputul unei relatii, daca nu esti foarte curajos si nu vrei sa iesi din tipare.

Femeile, pe de alta parte, iubesc aceasta pozitie pentru ca, zic ele, ii poti atinge spatele, posteriorul partenerului, il poti alinta, mangaia in voie, pentru ca aceasta pozitie iti permite acest lucru. Inca o chestie pe care o adora femeile cand vine vorba despre aceasta pozitie tine de faptul ca atunci cand el este inauntrul tau iti poti contracta muschiul Kegel si in felul acesta te simti si tu, si el foarte bine.

Doggy Style

De obicei, aceasta pozitie este preferata barbatilor de pretutindeni. Este genul de pozitie sexuala care ramane intiparita pana si in mintea cuplurilor casatorite, care se bucura in profunzime de aceasta. Barbatii sunt de parere ca sexul practicat astfel este senzational si pentru care ambii parteneri se felicita dupa.

Femeile, spre surprinderea unora, sunt si ele de acord cu aceasta practica sexuala, acordandu-i cinci stele si specificand faptul ca trupul uman este special creat pentru a face asa ceva intr-un mod cat mai facil. Este un lucru senzational pe care il poti face intr-o partida scurta, undeva in spatile semi-publice. De asemenea, poate duce foarte bine la manifestari de genul S & M oarecum, prin tragerea de par si palmuire, mai putin dure, sau mai dure, dupa preferinte.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *