Despre unele pozitii sexuale(Continuare)

Am inceput in postarea trecuta sa descriu cam ce cred atat barbatii, cat si femeile despre unele pozitii sexuale. Nu am reusit sa vorbesc decat despre pozitia „Misionarul” si despre „Doggy Style” si am aflat ca cea din urma este foarte apreciata in ambele randuri, de ambele genuri. Asa ca aici voi continua cu inca o serie de pozitii sexuale, de interes pentru femei si barbati.

Femeia deasupra

Barbatii sunt de parere ca aceasta practica sexuala este grozava pentru ei, deoarece au sansa sa se relaxeze, sa se bucure mai mult de moment, de activitatea in sine pentru ca cea care depune cel mai mare efort este femeia. Insa, acestia precizeaza ca este si greu, deoarece daca ea este o profesionista, este dificil sa mai poti face ceva.

Femeile, in special cele obsedate de control, adora aceasta pozitie, deoarece le ofera un control absolut asupra situatiei. Sunt in totalitate stapane pe situatie si pe cum vor sa decurga actiunea, mai usor sau mai rapid, si de asemenea unghiul de actiune permite o penetrare mai adanca, deci mai satisfacatoare. In felul acesta, femeile se pot asigura ca vor ajunge intotdeauna la orgasm.

Femeia calare

Barbatii si-ar dori ca aceasta pozitie sa dea rezultate mai bune decat in trecut. Acestia pretind ca nu se simt tocmai ok cu fata stand in aceasta pozitie, pentru ca nu o pot penetra prea bine, existand riscul ca penisul sa alunece de la locul lui. In incercarea de a introduce organul masculin in organul feminin in aceasta pozitie se pot produce totale esecuri, fiind necesara o munca de echipa si o sincronizare perfecta, altfel aceasta experienta nu va fi deloc placuta.

Nici femeile nu prea sunt de acord cu aceasta pozitie sexuala, displacandu-le de fapt intr-o mare masura, tocmai pentru faptul ca acestea nu vor sa aiba ca priveliste picioarele desfacute ale partenerului si degetele de la picioare. De asemenea, reprezentantele sexului frumos nu prea vor a fi considerate niste porno staruri, chiar daca asta este tot ce gandesc barbatii in timp ce se uita la fundul lor, miscandu-se inainte si inapoi.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *