Idei de marturii de nunta ieftine

Marturiile de la petrecerea de nunta au devenit foarte curand ceva ce nu poate lipsi de la o nunta, oriunde s-ar desfasura aceasta. Cand vine vorba despre a-ti incanta invitatii de nunta nu doar cu mancare si bautura sau atmosfera de petrecere si poze, este important sa si te gandesti la ceva care sa poata fi luat acasa in semn ca au participat la acea nunta, un cadou unic si deosebit care poate sa ii surprinda placut si sa le bucure inimile.

Daca te afli totusi in segmentul de nunti care se doresc a fi mai mici si cu mai putini invitati, care au de asemenea si un buget mai restrans, este mai bine sa te gandesti la niste idei de marturii de nunta mai ieftine care sa scoata totusi dinanonimat nunta si sa iti bucure si invitatii.

Atunci cand vine vorba despre descoperirea de marturii de nunta mai ieftine, o minte cerativa si o imaginatie bogata iti pot deschide usa catre crearea de marturii de nunta handmade si mult mai accesibile, dar care sa ofere si niste amintiri memorabile de la petrecerea acelei zile speciale din viata de cuplu. In loc de a te gandi la aceste marturii drept ca la niste cadouri ieftine pentru oaspeti, mai bine gandeste-te la ele ca la ceva unic si la niste modalitati de a-ti arata recunostinta pentru ceea ce inseamna acele persoane pentru tine.

Fie ca le pui laolalta cu celelalte lucruri pe care le vei face singur pentru nunta, fie cale vei cumpara pe fuga de undeva, economisirea de bani este cuvantul de baza aici, dar in acelasi timp nu face in asa fel incat sa fie ceva ieftin si kitch. Aproape orice poate fi vazut drept o marturie de nunta si cu costurile a tot evenimentul, cu cat vor fi mai ieftine marturiile, cu atat mai bine.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *