Importanta materialulului la lenjeria de pat

Iti petreci o treime din intreaga viata intre asternuturi, in pat, fie ca dormi, fie ca lenevesti, fie ca te ocupi cu altceva. Ce ar putea sa-ti faca experienta de dormit mai buna decat este deja sau sa o imbunatateasca daca aceasta lasa de dorit? Cumpararea de cearsafuri si de lenjerii de pat de calitate este unul dintre posibilele raspunsuri. Poti opta pentru p lenujerie buna din bumbac sau pentru o lenjerie creponata, insa ar trebui sa stii mult mai multe despre acest domeniu inainte de a alege ceva pur si simplu.

Pe lenjerii-lenjerii.ro poti gasi cea mai variata gama de lenjerii de pat personalizate si din cele mai bune materiale care sa-ti mangaie somnul si sa ti-l readuca mai repede sub gene, atunci cand simti ca vei avea parte de o odihna nu tocmai potrivita si intrerupta in timpul noptii sau zilei.

Lenjerii de pat single pentru o singura persoana, potrivite pentru o persoana celibatara sau pentru patul unui copil, lenjerii de pat XXL pentru persoanele care se rasfata intr-un pat matrimonial, de tip king size sau pentru cei care pur si simplu isi respecta odihna, pot fi regasite pe adresa magazinului online lenjerii-lenjerii.ro la preturi convenabile si din materiale pretioase si confortabile.

Modele dintre cele mai uimitoare, spectaculoase, cu printuri, uni sau in mixuri de culori si materiale pot sa te incante atunci cand vrei sa ajungi in lumea de vis a somnului. Lenjeriile de bumbac sunt cele mai extinse tipuri de asternuturi de pat si foarte potrivite pentru o odihna potrivita. Bumbacul din fibre lungi este cel mai de calitate material pentru lenjeriile de pat datorita lungimii fibrei de bumbac, care produce un  material mai puternic, dar mai fin la contactul cu pielea.

Alte fibre folosite in lenjeriile de pat sunt matasea, bumbacul si amestecurile satinate, precum si fibrele sintetice si artificiale. De vreme ce bumbacul tine deoparrte umiditatea, acesta este cel mai indicat si cel mai confortabil material de folosit pentru fabricarea lenjeriilor de pat.

Marimea firelor de material este importanta pentru felul in care se simte o lenjerie de pat de calitate. Un material mai moale si mai suplu va prezenta o dimensiune mai mare a firelor de tesatura. Uitat-te dupa lenjerii de pat care au o marime a materialului intre 40 si 100 (daca este posibil). Este posibil sa dai si de dimensiuni mai mari, insa pana la 120 acestea se vor gasi destul de rar si vor fi destul de scumpe.

Un factor esential de asemenea in stabilirea calitatii si confortului unei lenjerii de pat este finisarea. Firele de tesatura sunt parlite pentru a se arde micile scame care pot deveni mult mai neplacute la atingere mai tarziu. Poti sa ai pulovere sau alte tipuri de haine care formeaza mici scame si bulgarasi de material pe ele, asadar cred ca stii destul de bine cat de neplacuta si de inconfortabila este acea senzatie.

Tesaturile pot fi de asemenea pieptanate si periate astfel incat fibrele sa fie aliniate. Mercerizarea bumbacului este de asemenea un proces care indreapta, inmoaie, si ii ofera o atingere mai subtila si mai fina materialului si permite si o vopsire mai buna, de asemenea. Asadar, fii atent la toate aceste considerente cand te vei uita dupa o lenjerie buna de pat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *