Îți vin rudele din țări străine și doar acest gând te obosește deja? Trimite-i la saloane de beauty

stailer

 

Că vin din țara pastelor, țara ploilor Englezia, țara limbii ce-ți încurcă limba în gură Deutschland sau altele, deja te iau durerile din cap când știi câtă vorbăraie o să fie în casa ta. N-ai ce să faci, v-ați pricopsit unii cu alții. De familie nu prea ai cum să scapi, decât poate dacă te înscrii într-un program de protecție a martorilor și-ți schimbi complet identitatea.

Mai în glumă mai în serios, primele zile te bucuri că vin, băgați grătare peste grătare, vă distrați și povestiți, dar deja după câteva zile încep să devină obositori, mai ales că fiecare e cu pretențiile și mofturile sale. Tu ca o gazdă bună le faci pe plac, dar la un moment dat tot te calcă pe bec.

Ei bine, dacă vrei să scapi măcar câteva ore de gura lor, ce-ai zice să le faci niște programări la saloane de înfrumusețare? Și așa probabil au ajuns săracii nebarbieriți, femeile au deja fire albe la rădăcini, iar de manichiură ce să mai zicem, nu au mai auzit de așa ceva de mult. În timp ce ei se fac frumoși, tie-ți tihnește să stai câteva ore doar cu tine, gândurile tale și o bere rece. Și ce mod mai bun de a găsi saloanele potrivite pentru ei, dacă nu cu Stailer?

Ce este Stailer

Stailer este o platformă de programări online la salon. Este complet gratuită, nu ai nici o condiție de utilizare și faci câte programări vrei. Gândește-te numai cât îți simplifici treaba dacă faci rezervări pe scaunele stiliștilor online cu doar câteva click-uri. Nu mai trebuie să stai să cauți tu salonul potrivit pentru fiecare membru al familiei, ci ți le găsește Stailer. Cu setarea câtorva filtre găsești și barbershopuri și coafoare, saloane de cosmetică, de mani/pedi, poate au nevoie și de un masaj relaxant după atât de multă muncă asiduă. Iată că deja dacă le-ai făcut 3 programări și îi mai trimiți și la un masaj ca bonus, ai scăpat de pălăvrăgeala lor jumătate de zi.

Intră pe pagina principală stailer.ro, selectează orașul din care ești, genul masculin/feminin pentru fiecare rudă, serviciul pe care-l vor, data și ora, iar platforma îți afișează toate saloanele disponibile. De menționat că Stailer poate fi folosit momentan în Iași, Cluj, București, Oradea și Timișoara, însă cât de curând se extinde spre mai multe orașe, just in time pentru când vin rudele în vacanță. Aici gasesti mai multe detalii.

Nu trebuie să instalezi ceva, faci totul din platformă

Ai nevoie doar de un device conectat la internet. Faci toate programările necesare în câteva minute, după ce vizualizezi saloanele, prețurile, recenziile altora și alte detalii ce te pot interesa. N-ai nevoie nici măcar de cont, însă n-ar fi rău să îl creezi când ai timp, poate chiar când sunt rudele plecate și în sfârșit nu mai trebuie să fii crispat. Deci, dacă tot te relaxezi, fă-ți contul fiindcă va fi mai ușor să gestionezi programările din agenda virtuală și poți chiar să-ți setezi acolo remindere pentru fiecare în parte.

Te vei îndrăgosti și tu de Stailer cu siguranță și nu vei mai suna niciodată la un salon ca să întrebi de locuri libere. Le găsești mereu online, simplu, rapid și gratuit, cu Stailer. Dacă vrei alte detalii scrie la support@stailer.ro.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *