Locuri bune de facut sex

Hai sa vedem cat de ingeniosi sau cat de spontani suntem atunci cand vine vorba de sex. Ce locuri preferam si care le sunt avantajele dar si dezavantajele vom afla in cele ce urmeaza, intr-un mod cat mai explicit, insa succint.

Sex in natura

Cine nu a incercat sau nu a visat macar vreodata la a face dragoste sau sex in natura, inseamna ca nu este un practicant convins si nici nu agreaza prea tare aceasta activitate foarte placuta si plina de beneficii.

Oriunde in natura, in padure, pe camp, in paie, intr-un cort de la marginea unui rau, se poate practica o experienta sexuala mai reusita sau mai putin reusita, insa de care iti vei aminti oricum. Avantajele de a face sex in natura sunt si ele foarte variate: poti crea niste momente unice,care sa-ti aminteasca de intoarcerea la primitivism,la salbaticie, la inceputurile lumii atunci cand nu existau atatea lucruri si obiecte care exista in ziua de azi.

In natura te poti simti cu adevarat liber si poti da frau oricaror fantezii sexuale pe care doresti sa le incerci, insa trebuie sa ai grija sa nu fii prins sau cel putin locurile alese sa nu fie frecventate si de alti oameni, in special pentru alte activitati decat cea pe care vrei tu s-o practici.

Insa exista si dezavantaje pentru asemenea situatii. Cum ziceam mai sus, risti sa fii prins de cineva si chiar amendat, alte dezavantaje constand in faptul ca in natura nu te poti simti la fel de confortabil ca in locuinta proprie. Plante, animale, oameni care te pot deranja, dar care te pot si pune in posturi jenante, te pot bruia din activitatea de altfel foarte placuta.

Sex in masina

Un alt loc favorit pentru a face a-ti da frau liber fanteziilor si dorintelor este si masina proprie, in cele mai multe dintre cazuri. Un quickie este numai bun de pus in aplicare atunci cand tocmai te intorci de la o petrecere sau de la un concert si nu mai ai rabdare sa ajungi in casa, in pat. Una mica merge oricand ai chef sa te destresezi putin, dar una mica intr-o masina, pe bancheta din spate sau intr-o limuzina este un si mai excitant mod de a face sex.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *