Mai fericit in anul care vine

Atunci cand anul cel nou se apropie si cel in curs nu a fost unul foarte reusit pentru tine, poti fi determinat in mod special sa vezi ce poti face mai bine pentru anul care vine. Chiar daca ai avut totusi un an decent, exista mereu loc de mai bine. Din fericire, daca fericirea este ceea ce cauti in mod expres, exista pasi pe care ii poti urma pentru a-ti creste expunerea la fericire in anul care vine.

Inceteaza cu grijile

Grijile sunt cea mai sigura modalitate pentru a-ti ruina fericirea. In loc de a te ingrijora, fa niste pasi speciali pentru a-ti rezolva problemele. Atunci cand ingrijorarile tale sunt scapate de sub control, refuza sa te stresezi prea tare in legatura cu ele. Aminteste-ti, grijile nu rezolva niciodata problemele, pur si simplu te scot sdin minti, te seaca de puteri si te impiedica sa faci fata provocarilor cu care trebuie sa ai de-a face.

Fa exercitii in mod regulat

Studiile au demonstrat ca exercitiile practicate in mod regulat te pot juta sa scapi de depresie si de anxietate. Daca nu vei face sport in mod regulat, nu va fi bine pentru tine, asadar incepe de pe acum. Fa o plimbare de 20 de minute  de 3 sau de 4 ori pe saptamana, indreapta-te catre piscina locala pentru sesiuni regulate de inot sau fa doar niste simple intinderi pentru a-ti mai creste flexibilitatea.

Impune-ti niste asteptari mai mici

Cateodata oamenii pot deveni nesatisfacuti cu vietile lor pentru ca au niste asteptari foarte nerealiste de la ea. Pentru a-ti creste fericirea,impune-ti niste asteptari mai mici. In loc de a incerca sa scrii un roman intr-o singura luna de zle, completeaza cate o pagina in fiecare zi. Inca vei reusi sa iti atingi scopul in cele din urma, insa vei evita stresul care vine odata cu presiunea sub care esti pus.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *