Nou în București? Află de Stailer când te programezi la un salon

Când ești nou în București totul ți se pare îngrozitor de greu. De altfel oricând te afli într-un oraș nou și mai ales unul dintre cele mai mari din țară, ți se pare că ești debusolat. Distanțele sunt mai mari, oamenii sunt diferiți, te simți ca în junglă. Și dacă mai trebuie și să cauți un salon de hair and beauty, atunci cu atât mai greu ți se pare. Căci nu mai iei străzile la pas să cauți o astfel de locație.

În astfel de situații te ajută Stailer. Este vorba despre o platformă care se dedică digitalizării programărilor la saloanele de hair and beauty. Poate fi accesată gratuit și nelimitat de oricine, atât de bărbați, cât și de femei. Aici poți căuta, găsi salonul potrivit ție, alături de lista cu saloane de manichiura in Bucuresti. Dar este valabil și pentru alte orașe din țară.

Stailer? N-am auzit

Rău ai făcut. Este timpul să afli despre această platformă practică de altfel și ușor de folosit. Pe lângă faptul că poți să găsești in acest articol informatii extra, iată ce trebuie să știi:

Acces oricând – poți căuta aici oricând, la orice oră din zi sau din noapte acel salon la care să te programezi. Până când se deschide iar salonul, tu ai deja o programare făcută și confirmată.

Nu plătești taxe sau comisioane – față de alte situații când sunt intermediari, aici nu este cazul să plătești ceva pentru a avea parte de servicii rapide. Căci mai întâi de toate te interesează să ai parte de serviciul rapid de programare și apoi de celelalte puse la dispoziție de un salon anume. În plus, saloanele înscrise în cadrul acestei platforme își afișează și lista de prețuri pentru serviciul selectat de tine și cam cât ar dura ședința respectivă.

Poți programa pe oricine – cum spuneam, ai acces nelimitat aici, nu doar să cauți, ci și să programezi vizitele tale la salon. Poți repeta această poveste și pentru cei dragi ție, prietenii tăi de ce nu. Doar nu uita să menționezi numărul lor de telefon ca și contact.

Stailer pe termen lung

Această metodă de a te programa la salon poate fi one time sau poate fi noutatea pe care o îmbrățișezi de acum înainte. Tu alegi, căci oricum totul este gratuit. Pe termen lung, dacă vei constata că este mai practic astfel, poți alege să îți faci un cont pe stailer.ro.

Și în acest caz vorbim despre acces gratuit, atât ca să faci, cât și ca să folosești acel cont. Îți ia nu mai mult de câteva minute. Ulterior, îți rămân salvate date în cont și astfel poți gestiona mai ușor programările tale. Ai ceva mai multe funcționalități disponibile aici, cum ar fi spre exemplu setarea de remindere pentru fiecare programare. Acestea sunt de tip sms.

În plus, la Stailer vei descoperi că după fiecare programare primești și indicații prin Google Maps ca să ajungi la locație. Mai simplu și eficient de atât nici că se poate.

Contact: support@stailer.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *