Pentru o relatie stabila de dragoste

A lua in considerare faptul ca avem fiecare programe incarcate, poate fi mai degraba o problema in a ramane conectati cu cei pe care ii iubim pe tot decursul zilei. Insa, daca iti doresti sa-ti pastrezi mariajul sau relatia de dragoste puternica si fericita, vei gasi timp sa rezervi si pentru a sta cu sotul tau si sa faci tot ceea ce iti doresti sa faci.

Cred ca nimic nu poate fi mai frumos decat a primi un mesaj spontan de la sotul meu cand sunt la birou si lucrez. Parca imi insenineaza ziua. Cuvintele sale frumoase de dragoste parca ma ung la suflet si ma incurajeaza sa trec peste acea zi grea, dar de asemenea ma inspira si sa indeplinesc cele mai dificile sarcini de lucru pe care le-as avea.

In fiecare pauza de pranz ii trimit mesaje siropoase si frumoase sotului meu cu „Te iubesc”, „Mi-e dor de tine” sau cu „De abia astept sa te vad”.Sotul meu nu uita sa ma sune niciodata atunci cand se intoarce de la munca. Toate aceste lucruri mentin relatia noastra intr-o stare foarte buna si ne ajuta a ne regasim in fiecare zi, pe zi ce trece, mult mai iubitpri unul cu celalalt si mai puternici in ceea ce priveste sentimentele noastre.

Romantismul este o aprte cruciala dintr-o casatorie fericita si implinita, asadar ar trebui sa ne amintim sa facem toate acele gesturi mici si romantice catre iubitii nostri pentru a ne spori dragostea si fericirea. Eu si sotul meu nu ne lasam niciodata stresati de toate problemele din timpul zilei si incercam pe cat se poate sa fim cat mai romantici in relatia noastra de iubire, sau mai bine zis in casatoria noastra frumoasa.

Nu avem nevoie de ocazii speciale pentru a ne face cadouri unul catre celalalt si nu ezitam sa ne surprindem reciproc cu cele mai frumoase evenimente din viata noastra de cuplu sau de zile de nastere.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *