Probleme cu care se confrunta femeile cu parul lung

Parul lung este asociat cu gloria, iar daca parul tau este in mod natural lung atunci trebuie sa ai mai multa grija de tine. Multi oameni isi fac un obicei din a invidia parul altor femei, in masura in care intretinerea acestuia nu este deloc o gluma. Se spune ca unele persoane stabilesc o legatura speciala cu parul lor, desi intampina multe suisuri si coborasuri in ingrijirea acestuia, ca orice alta relatie. La nevoie femeile cu parul lung se confrunta cu situatii zilnice grele pentru ca mentinerea unui par lung este o sarcina cu program intreg, mai ales in cazul in care ingrijirea ocupa cea mai mare parte din zi.

Pentru cele care isi doresc sa fie mici Rapunzele trebuie sa le avertizam ca urmeaza o lupta grea, pentru ca se vor intampina cu unele probleme precum cele de mai jos.

  • Cele mai frecvente intrebari vizeaza realitatea si naturaletea parului la care raspunsul nu poate fi decat unul afirmativ si destul de iritant.
  • O alta intrebare poate fi „cum de l-ai lasat sa creasca atata timp?” si raspunsul va fi cel din necesitatea de a crea o personalitate unica si pentru ca nu ti-ai dorit sa il tunzi.
  • Coada de cal devine coafura cea mai des utilizata si aplicata, pentru ca ajungi sa te intrebi cum sa iti prinzi parul mai usor posibil.
  • Intalnirile vor avea mai mult succes, dar vor fi supuse si mai multor teste, pentru ca multi baieti iti vor adresa mii de intrebari cu privire la lungimea parului tau si vor incerca sa afle mai multe secrete, contrar celor care se vor plictisi cand  le vei vorbi de acesta.
  • Trebuie intotdeauna sa ai incredere in hair stilistul tau pentru ca decolorarea nu se aplica pe parul tau, chiar daca iti doresti o schimbare si uneori vei ajunge la coafor si te vei intreba de ce nu l-ai tuns acum ceva timp.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *