Stailer – aplicație pentru programări online la saloanele de înfrumusețare

stailer

Programarea la un salon nu a fost niciodată mai simplă. Nu mai trebuie să soliciți numărul de telefon de la recepție, nu mai trebuie să întrebi alte persoane despre părerea lor asupra salonului și nici să te deplasezi din confortul casei pentru a vizita salonul. Acum totul se petrece online, confortul tău fiind pe primul loc. Descoperă faimoasa aplicație pentru programări online la saloanele de înfrumusețare!

Stailer a lansat aplicația pentru programări la salon care facilitează rezervarea locului. Disponibilă în magazinele digitale, aceasta poate fi descărcată pe tabletă sau pe telefon și prin crearea unui cont îți va fi și mai simplu să te programezi. Beneficiile aplicației sunt numeroase și primul este cu certitudine economisirea timpului. Dacă îți dorești să te bucuri de confort, descarcă aplicatia pentru programari și vei putea să îți rezervi locul oricând și de oriunde. 

În cazul în care nu dorești să folosești această metodă pentru a te programa, poți face acest lucru prin intermediul site-ului. Site-ul stailer.ro îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți rezerva locul. De pe platformă vezi cum te poți programa, dacă poți face o rezervare pentru un prieten, cât costă o programare, cum anulezi programarea și cum vei afla dacă stilistul este cel care o anulează. 

Folosește ambele metode pentru a te programa!

În funcție de ce utilizezi în momentul în care vrei să te programezi, Stailer îți permite să îți rezervi locul prin ambele metode. De exemplu, dacă folosești laptopul sau computerul, poți utiliza platforma pentru programari la salon. În cazul în care vrei să o anulezi sau să te reprogramezi, poți folosi aplicația. 

Toate programările efectuate se stochează în contul tău și prin intermediul acestuia ai mai multe beneficii. Programările la salon au devenit o modalitate prin care te poți relaxa, făcând orice altă activitate în timp ce îți rezervi locul. Așadar, acesta este un alt beneficiu de care să profiți. 

Decizia asupra programării nu este necesar să o iei imediat. Poți naviga printre sutele de saloane și prin zecii de stiliști din zona ta. După ce ai analizat toate opțiunile poți reveni pentru a te programa. Ai la dispoziție mai multe detalii care să influențeze alegerea ta asupra unui stilist sau salon. 

Alege unele dintre cele mai bune servicii pentru tine!

Serviciile de înfrumusețare, după cum le spune și numele, au rolul de a înfrumuseța aspectul și de a oferi un plus de încredere. Tocmai din acest motiv, trebuie să alegi servicii care să fie pe placul tău și care să ți se potrivească. Un serviciu bun pentru o persoană nu înseamnă unul bun și pentru tine. Altfel spus, înainte de a lua o decizie vezi dacă ți se potrivește stilul în care lucrează stilistul sau dacă tematica salonului este pe placul tău. 

La fiecare rezultat (salon sau stilist) ai la dispoziție fotografii cu serviciile prestate. În acest fel vei putea vedea dacă sunt pentru tine sau nu.

Contact: support@stailer.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *