Stailer, varianta potrivită pentru tine, oricând dorești programări la salon

 

Stailer este o platformă online care te răsfață din mai multe puncte de vedere. Este acea platformă care îți aduce pe tavă exact ceea ce ți-ai dorit până acum în materie de hair and  beauty.

Și asta pentru că a fost gândită, în primul rând, pe nevoile și dorințele clienților. Una dintre marile probleme cu care se confruntau cei care mergeau la un salon de înfrumusețare era programarea datei și orei, toate saloanele fiind pline, cu greu îți găseai un loc liber, mai ales după programul clienților.

Stailer a rezolvat această problemă, astfel că te poți programa la un salon online, fără a mai da nici un telefon. Și nu doar atât. Poți selecta chiar tu data și ora în funcție de programul tău, fără să mai fii condiționat de agenda stilistului. Poți să vezi aici detalii.

Despre cum te poți programa cu platforma Stailer în mai puțin de 5 minute

Este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma online Stailer, să selectezi genul, serviciul, data și ora, alegi stilistul și salonul potrivit pentru tine și confirmă oră. După ce ai stabilit acești pași, completează datele de contact, iar în scurt timp vei primi un mesaj cu un cod pentru a confirma numărul de telefon și programarea a fost realizată cu succes.

Pentru cei care au ales să își facă un cont, pot selecta un reminder prin sms sau să adauge programarea în calendarul personal, iar din nou după câteva secunde vor primi un mesaj cu un link la care pot vizualiza detaliile programării, dar și indicații prin Google Maps pentru a găsi cât mai ușor salonul.

Important de reținut este faptul că Stailer se adresează atât femeilor, cât și bărbaților în egală măsură.

Serviciile din cadrul platformei sunt foarte variate, adică includ orice serviciu disponibil la un salon.

O platformă 100% gratuită

Da, platforma online Stailer este 100% gratuită. Asta înseamnă că te poți programa ori de câte ori vrei, fără a ți se percepe vreun cost. Nici măcar atunci când nu mai reușești să ajungi la o programare și ești nevoit să o amâni sau să o anulezi.

Există totuși și o parte mai puțin fericită, mai exact platforma este lansată doar în 5 orașe mari din România, respectiv Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Oradea și București, dar este așteptată cu nerăbdare și în celelalte colțuri ale țării.

Avem atâtea ocazii în care trebuie să mergem la un salon de beauty, ori pentru un eveniment important din viața noastră sau pur și simplu pentru o relaxare sau a ne aduce un plus în frumusețea noastră. De ce să nu optăm la variante mult mai eficiente pentru noi? Mai ales când vin cu o serie de  beneficii.

Cu Stailer acum totul este mult mai simplu și mai rapid în materie de frumusețe. Pentru mai multe informații cu privire la serviciile și beneficiile pe care le oferă platforma online, puteți accesa site-ul stailer.ro.

Date de contact

support@staile.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *