The Children – cel mai piratat episod Game of Thrones

Jon Snow

Anul trecut Game of Thrones a fost declarat ca fiind cel mai piratat serial online din istorie. Anul acesta trendul pare a fi acelasi. Conform celor de la TorrentFreak ultimul episod in Game of Thrones denumit The Children este cel mai piratat episod din instoria intregului serial.

Episodul „The red Wedding” de la sfarsitul sezonului trecut a detinut titlul de cel mai descarcat episod din istorie cu mai bine de 5.9 milioane de descarcari.

Acest titlu a fost furat anul acesta de ultimul episod din seria 4 a serialului. „The Children” a fost vizualizat in mod oficial, conforn agentiei de rating din Statele Unite ale Americii, de un total de 7.1 milioane de oamnei.

In lumea torrent-urilor totusi situatia sta destul de diferit. La doar cateva ore dupa ce serialul a fost vazut la televizor, acesta a era deja pus la dispozitie de 254 114 persoane pe torrent. Primul episod din seria 4 a avut un numar de  200 000 de descarcari in primele ore.

Din acesti 254 114 utilizatori, 108 539 utilizatori au descarcat versiunea la calitatea de 720p si  23, 922 de utilizatori au recurs la versiune Full HD.

La numai 12 ore de cand utlimul serial din seria 4 a fost facut public pe site-urile de torrent acesta a fost descarcat de mai bine de 1.5 milioane. Se asteapta ca acest numar sa creasca pana l cifra de 7.5 milioane in saptamanile ce urmeaza. Ceea ce l-ar face cel mai descarcat serial al acestui an.

Avand in vedere ca serialul este disponibil in mod oficial prin intermediul televiziunilor in majoritatea tarilor vorbitoare de limba engleza, e ciudat ca in SUA, Australia si Regatul Unit, descarcarile ilegale sunt destul de populare. Conform unor date de la Irdeto tarile care au cea mai mare rata de descarcare a serialului Game of Thrones sunt Brazilia si Franta.

Game of Thrones a devenit unul din cele mai piratate seriale online, de nu cel mai piratat serial online.

Adresa ta de email nu va fi publicată.