Trasaturi pozitive la barbati

Barbatul adevarat este activ din punct de vedere fizic. Dat fiind faptul ca duce o viata activa, asta il poate duce la faptul de a fi atractiv din punct de vedere fizic, si mai activ sexual la fel de bine, spre deosebire de majoritatea. Poate sa nu para un lucru foarte mare in acest moment, insa daca veti fi angajati unul cu celalalt pentru mai mult timp, atunci cu siguranta vei dori un barbat care sa fie activ  si sa faca sport decat unul care sa leneveasca toata ziua.

Daca nu isi va mentine o viata activa din punct de vedere fizic atunci sansele sunt ca viata voastra sexuala sa fie la fel de putin activa ca si activitatea fizica pe care nu o intreprinde.

Daca iti vei gasi un barbat inteligent, intelept si atent la tot din jurul lui, atunci poti sa-l pastrezi. Atata vreme cat nu este prea increzut, binenteles. Un barbat care este putin increzut este atractiv, la fel ca si orice femeie independenta.

Suntem facuti sa apreciem puterea in fiecare forma a ei. Oricum, daca el este prea increzut, atunci fii precauta mai bine. Acesti barbati tind sa incline mai mult balanta de la a fi putin increzuti la a fi cu totul mitocani. Din pacate, cei mai destepti tind sa devina niste adevarati idioti in majoritatea dintre cazuri.

Daca ai langa tine un barbat care nu te face sa zambesti si sa razi chiar, atunci ar trebui sa pui punct deja relatiei de pe acum. Sa fim sinceri, probabil nici nu ai fost in acea relatie cu adevarat. Cu cat te poate face sa razi si sa te luminezi, cu atat mai mult te merita si poate fi cu tine.

Un barbat adevarat iti spune ca te iubeste cu toate ca nici macar nu trebuie sa o faca- o simti doar dintr-o singura privire a lui. Cuvintele sunt grozave; multa lume isi face treaba folosindu-le. Oricum, acestea sunt nimic in fata faptelor. Cuvinte, idei, concepte, intentii..sunt cu toate grozave si folositoare la momentul potrivit.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *